Klassieke & ontspanningsmassage


Deze massage wordt gecombineerd met energetische werkvormen en Oosterse technieken vanuit een holistisch oogpunt, u bent immers veel meer dan alleen een lichaam. Een holistische massage wordt ervaren als diep en ontspannend.

U komt tijdens deze massage tot een dieper bewustzijn van uw eigen lichaam, in stilte kunt u zich concentreren op de bewegingen van de massage of u kunt u helemaal laten gaan in de rustige muziek op de achtergrond.

De ontspanningsmassage die ik u aanbied in mijn praktijk is de zachtere, de meer energetische vorm van de klassieke massage en is hierdoor zonder de bindweefselmassage. De Klassieke massage is iets steviger, heeft een snellere opbouw en u krijgt hier wel de bindweefselmassage bij.

Uw eigen herstellende vermogen wordt door de bewegingen aangesproken, geluks- en ontspanningshormonen nemen toe terwijl het hormoon dat stress veroorzaakt daardoor afneemt.

Ook is de massage heel goed voor de doorbloeding van uw huid en spieren en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.
U voelt zich na de massage vitaal en tegelijk ook zeer ontspannen. En wist u dat u deze positieve effecten van een massage nog veel langer met u meeneemt?