Stoelmassages

Een heerlijke korte massage waar u altijd wel even tijd voor kunt maken is een stoelmassage.

In mijn praktijk krijgt u een massage van 20 minuten.

Deze massage is kort, maar vooral erg effectief. Bovenal is deze massage heel toegankelijk omdat u gewoon uw kleding aan kunt houden.

En het mooie van deze massage is dat een stoelmassage overal gegeven kan worden. Bij veel bedrijven wordt al stoelmassage aangeboden en ook ik kan bij u op het werk komen.

U kunt mij ook voor meerdere personen thuis vragen voor stoelmassages, een feestje of een vriendinnenavond bijvoorbeeld.

U kunt nu zelfs kiezen uit 3 verschillende vormen van stoelmassage, deze kunt u zelf boeken.

Klassieke stoelmassage

In de Klassieke stoelmassage geef ik een massage met Oosterse en Westerse massagetechnieken vanuit een holistische benadering.

Thaise Yoga Stoelmassage

Thaise Yogamassage is een duizenden jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. De Thaise Yogastoelmassage is een combinatie van drukpuntmassage en yogastrekkingen. Deze massage ontspant niet alleen, maar werkt duidelijk vitaliserend. De strekkingen geven je een gevoel van ruimte in jezelf en stimuleren de doorstroming van energie.

Holistische stoelmassage

Een verbindende stoelmassage gebaseerd op de zachte elementen water en vuur

De Water en Vuur behandeling is vooral gericht op de geest, het brengt jouw emoties tot rust en maakt dat je geest zich kan ontspannen. Het belast het lichaam minimaal en werkt zeer harmoniserend.

Welke vorm u ook kiest, elke massage ontspant, verlaagt stressgevoelens en geeft weer nieuwe energie.