Pijnreducerende Massage

Veel mensen hebben last van gewrichtspijn, fibromyalgie of reuma. Deze aandoeningen leveren enorm veel pijnklachten op, niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel heeft dit een grote impact op uw dagelijks leven.

In deze massage werk ik op een zeer rustige, ontspannen maar zeer effectieve wijze om uw gewrichten meer ruimte te geven, om te werken aan loslaten en bewustwording en om uw zelfherstellend vermogen aan te spreken. In deze massagevorm zit een deel holistic pulsing, een zeer zachte, maar zeer krachtige behandelmethode. Uw hele lichaam wordt behandeld en ook uw perifere zenuwstelsel wordt bij deze behandeling aangesproken.

De behandeling is ook zeer geschikt voor mensen met emotionele pijn, onverklaarbare pijn, chronische pijn en mensen met hoofdpijnklachten en migraine.

De behandeling wordt voor een deel op de blote huid uitgevoerd. Onder het laken zit een wollen vacht om extra ontspannen te liggen, bij deze massage komt er geen olie aan te pas.

Deze behandeling wordt als een zeer diepe ontspanning ervaren. De massage beïnvloedt het zenuwstelsel en heeft een helende werking. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt versterkt. De resultaten die je met deze massage kunt verwachten zijn dan ook verbluffend.