Wie is ELVE

Elrike Hallo, wat fijn dat u deze site bezoekt en even een kijkje wilt nemen wie er achter de praktijk ELVE Massage zit.

Nou dat ben ik dus. Mijn naam is Elrike Veninga en ik heb begin 2015 mijn massageopleiding en veel verschillende cursussen daarna afgerond.

Al vanaf 1995 woon ik hier in Leeuwarden. Om precies te zijn in de mooie oude wijk Huizum vlak achter het station. Hier zit ook mijn praktijk.

Zelf ben ik in het verleden door middel van massage van klachten afgekomen. En met een lichamelijk klacht moeten leven, weet ik uit ervaring, is zeker niet fijn.

Na jaren klachtenvrij leven begon ik interesse te krijgen om iets totaal anders te doen, waar ik echt mijn passie kan invullen en waar ik ook andere mensen mee kan helpen. Toen een aantal jaar geleden verscheidene  massageworkshops op mijn pad kwamen, was dat het moment om te onderzoeken of hier mijn talent lag, en ik voelde gewoon dat dit was waar ik mee aan de slag wilde gaan. Dit is wat ik wilde doen, dit voelde goed en dit is ook helemaal waar ik voor ging vanaf dat moment.

Natuurlijk moest er na de massageopleiding en cursussen een mooie prettige praktijkruimte komen. Op zoek naar een ruimte kwam ik er samen met mijn zoon, die bij me in huis woont, achter dat het masseren in onze woning heel geschikt is. We wonen immers op loopafstand van het centrum, hebben een geschikte kamer op de begane grond en zitten in een prachtige rustige oude wijk.

Ideaal voor een massageruimte dus en sinds begin 2016 kunnen hier massages en behandelingen geboekt worden.

 

 

Linkjesruil met pagina’s waar Elve Massage genoemd mag worden:

eigenstart.nl

Massage

Massage-info.nl

Bewaren