Wie is ELVE

Elrike Even een kijkje wilt nemen wie er achter de praktijk Elve Massage zit?

Al vanaf 1995 woon ik hier in Leeuwarden. Om precies te zijn in de mooie oude wijk Huizum vlak achter het station. Hier zit ook mijn praktijk.

Zelf ben ik in het verleden o.a. door middel van massage van klachten afgekomen. En met een lichamelijk klacht moeten leven, weet ik uit ervaring, is zeker niet fijn.

Na jaren klachtenvrij leven begon ik interesse te krijgen om iets totaal anders te doen, waar ik echt mijn passie kan invullen en waar ik ook andere mensen mee kan helpen. Toen een aantal jaar geleden verscheidene  massageworkshops op mijn pad kwamen, was dat het moment om te onderzoeken of hier mijn talent lag, want alleen dit werk leuk vinden om te doen is niet voldoende, een talent ervoor hebben is ook nodig en na diverse complimenten wist ik gelukkig dat ik over dit talent beschikte en ik voelde ook dat dit was waar ik mee aan de slag wilde gaan. Dit is wat ik wilde doen, dit voelde goed en dit is ook helemaal waar ik voor ging vanaf dat moment.

Natuurlijk moest er na de massageopleiding en cursussen een mooie prettige praktijkruimte komen. Op zoek naar een ruimte kwam ik er samen met mijn zoon, die bij me in huis woont, achter dat het masseren in onze woning heel geschikt is. We wonen immers op loopafstand van het centrum, hebben een geschikte kamer op de begane grond en zitten in een prachtige rustige oude wijk.

Ideaal voor een massageruimte dus en sinds begin 2016 kunnen hier massages en behandelingen geboekt worden.

Sinds januari 2017 huist ook de webwinkel Elve Geluk hier, binnen de massagepraktijk en de loop door de hal ernaartoe worden diverse spullen uit deze winkel gepresenteerd, ook is het mogelijk om alleen de winkel te bezoeken op afspraak of te combineren met een heerlijke massage.

Intussen zit ik niet stil, inmiddels is de praktijk sinds december 2017 verrijkt met de massage bij fibromyalgie.

Sinds april 2019 is de jaaropleiding voetreflex afgerond en kunnen via deze prachtige manier vele klachten worden behandeld.

Vanaf eind april 2019 worden kleipakkingen aangeboden voor handen, voeten en/of gezicht. Dit kan gecombineerd worden met een massage.

In mei 2019 is er alweer een nieuwe massage toegevoegd.
Een heerlijke massage met aromatherapie.

In 2022 heb ik de HBO opleiding Medische basiskennis gehaald en in 2024 start ik met de studie HBO Integrale Holistische Massagetherapie.

Linkjesruil met pagina’s waar Elve Massage genoemd mag worden:

eigenstart.nl

Massage

Massage-info.nl

Bewaren